jueves, 31 de octubre de 2013

Els beneficis del te

Està ple de begudes amb gas al mercat, i consumir-ne continuadament no és gens bo per a la nostra salut. El cafè, una altra beguda de la qual no podem abusar ja que ens posa nerviosos amb la cafeïna. D'aigua n'hem de beure 2 litres al dia però, i si ens en cansem de l'aigua? El te aporta un toc de personalitat i pot donar-nos molts beneficis.

Tetera tradicional con té rojo Pu ErhAvui comentarem, concretament, les propietats beneficioses del te vermell Pu Erh, provinent de la Xina, on el pren únicament la noblesa des de fa centenars d'anys. 
Les fulles del Pu Erh són conservades durant anys per a ser més madures, com es fa amb el vi justament, ja que les seves propietats milloren amb el temps.

Les propietats de les quals parlem són:

- Ajuda a aprimar-te, a cremar greixos, cosa que és tendència últimament i està en boca de molta gent.

- Ajuda a digerir, ja que estimula les secrecions gàstriques i afavoreix el funcionament hepàtic.

- Combat el colesterol, també molt important i molt popular, bàsicament com a conseqüència de cremar greixos i ajudar a la digestió, aconseguint controlar els triglicèrids en sang.

- Té propietats estimulants, pel que ajuda a pujar l'ànim i el bon humor.

- Reforça les defenses i prevé infeccions, o sigui que et manté saludable.

A Girona hi ha una botiga de te molt maca anomenada El Te dels Ciutadans, al carrer Ciutadans, 13. Us recomanem fer-hi una ullada i provar un dels seus tes, entre d'altres el Pu Erh, però no necessàriament, ja que n'hi ha de molts altres amb beneficis semblants i diferents. Ho deixem a les vostres mans :)

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario