lunes, 7 de octubre de 2013

Xips de yuca, alternativa a les xips de patata industrials

La yuca o mandioca, és una llegum semblant a la patata, que procedeix d'un arbust que es cultiva als països tropicals d'Amèrica, Àfrica i Àsia. Presenta una carn de color blanc, recoberta per una pela de color marró fosc i d'aspecte a llenya. 

A partir d'aquesta llegum podem elaborar unes xips fines molt semblants a les patates fregides de tota la vida. La diferència és que la yuca és més saludable i lleugera, a part que també es digereix més fàcilment.

Sovint es ven en bosses variades de llegums i verdures fregides, com per exemple la remolatxa, la pastanaga o la carbassa. 

També les podem elaborar nosaltres a casa comprant 200 grams de yuca fresca, oli de girasol i un xic de sal. Les pelarem en rodalles fines i les posarem al foc calent fins que adquireixin un aspecte daurat i cruixent, justament com amb les patates fregides. Un cop escorrides les salem al gust i a menjar s'ha dit. 


Font
http://chips-de-yuca.recetascomidas.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario