martes, 29 de octubre de 2013

isolaBio - Llet d'arròs

No és el primer dia que parlem de begudes orgàniques. I tampoc és el primer dia que parlem d'alternatives a la llet. Anteriorment, hem presentat la llet de soja aromatitzada amb vainilla, la llet d'arròs i coco... i avui presentem la llet d'arròs.

Llet d'arròsCom l'anterior beguda d'arròs i coco, aquesta beguda d'arròs és de la casa isolaBio, marca italiana que treballa amb productes orgànics del Brasil. 

És una beguda sense gluten, sense sucres afegits, sense colesterol i sense lactosa. Per tant, persones celíaques la poden beure. 

Compta amb el certificat orgànic IBD i també amb el Certificato Biologico ICEA. A més, isolaBio treballa amb energies renovable i l'envàs és TetraPak.

Com veiem a la imatge, aquest exemplar és d'un litre de capacitat.

Els ingredients són, simplement, aigua, arròs italià ecològic (20%), oli de llavors de gira-sol ecològiques (premsat en fred) i sal marina.


Informació nutricional (per 200ml)

Valor energètic               146 kcal / 612 kJ
Hidrats                             31 g
Sucres                             12 g
Proteïnes                          0 g
Greixos                             2 g
Colesterol                        0 mg
Fibra alimentària            0,6 g
Sodi                                  80 mg


Nosaltres trobem que aquesta beguda és molt refrescant, agradable i natural. Té un gust molt suau i és interessant si esteu cansats de la llet de vaca. Personalment, a nosaltres ens agrada molt i ja l'hem incorporat a la nostra alimentació quotidiana.


Com és habitual, podeu trobar aquest producte a Bio Nofre, a Girona.

Que vagi de gust!

No hay comentarios:

Publicar un comentario