viernes, 25 de octubre de 2013

El pa de kamut

Avui en dia, el kamut és el cereal més nutritiu que existeix per la puresa dels seus components naturals. Té els seus orígens en l'antic Egipte, en diuen el cereal dels faraons i va ser redescobert en una tomba faraònica mil·lenària.
Pa de kamut

El kamut és ideal per tots tipus de persones i molt recomanable per nens, persones de la tercera edat i esportistes.

Les propietats beneficioses del pa de kamut:

- Per començar, és molt ric en sals minerals, i té una proporció menor d'aigua, detall que li dóna un intens sabor. 

- Té un alt contingut en seleni i vitamina E, molt important pels que tenen problemes cardiovasculars.

- Provoca menys al·lèrgies que el blat comú.

- Ofereix més aminoàcids essencials que el blat comú i també el supera en riquesa vitamínica i minerals (magnesi, zinc, seleni, calci i potassi).

On podem trobar pa de kamut? Doncs, per exemple, a una de les panaderies de referència a Girona, Casa moner, que ja compta amb tres locals a la ciutat gironina i el seu missatge és "Experimenta el plaer del nostre pa". Nosaltres, des de Midori, us recomanem passar-vos per qualsevol dels seus locals i gaudir, ja que els seus productes estan elaborats amb amor.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario