viernes, 11 de octubre de 2013

Lightly sparkling organic ginger drink - Whole Earth


Normalment es sol beure aigua, refrescos amb gas, sucs i infusions, begudes alcohòliques, ja siguin fermentades o destilades... Però hi ha una categoria de begudes força desconegudes a Espanya que tenen molta cosa a dir, com la beguda d'aloe vera, la de ginseng, la de coco i moltes més. L'entrada d'avui va sobre una d'aquestes exòtiques i desconegudes begudes.
Beguda de gingebre
Avui presentem una beguda ecològica feta a partir de gingebre, amb gas afegit. A més, inclou suc de poma, suc de raïm i suc de llimona, a part d'agave. Es tracta d’una beguda amb caràcter, una mica picant a la gola, sense colors, aromes o conservants artificials. És també una beguda apta per a vegetarians i vegans. Us animem a provar-la, per a conéixer sabors diferents i noves sensacions que us canviaran els esquemes. Salut!

Ingredients
Agua con gas, jarabe de agave ecológico, zumo de manzana ecológico a base de concentrado (12% de zumo), zumo de uva ecológico a base de concentrado (6% de zumo), zumo de limón claro a base de concentrado (2% de zumo), extracto de raíz de jengibre, aroma natural.

Anàlisi nutricional per 100g
Energía:                148kj/35kcal
Grasas:                 trazas
H. Carbono:           8,2g
Proteínas:             trazas  

A Girona trobarem aquesta beguda a la botiga Bio Nofre.            


No hay comentarios:

Publicar un comentario