jueves, 19 de diciembre de 2013

Pastisseria casolana

Com ja haureu comprovat en més d'una ocasió, a Midori ens agrada recordar que els dolços i greixos són bons i també necessaris, però sempre hem d'intentar conéixer els orígens del que mengem en la mesura del possible. Si els ingredients són naturals i el producte és casolà, cap problema! Una dieta sense dolços o greixos no seria una dieta recomanable.

pastís de pomaAvui us parlarem del pastís de poma. Es tracta d'un dolç de pastisseria molt conegut per les nostres terres. Està elaborat amb pasta de full, crema pastissera i fines làmines de poma natural, compactades amb una mica de gelatina (també pot ser natural, com per exemple la que s'aconsegueix de l'alga Agar-Agar). A altres cultures com la francesa trobem la tarta tatin, i a l'alemanya trobem també pastissos de poma però més fins i compactes. 

És un producte molt popular per tot arreu i la poma un ingredient molt saludable. 

El pastís de poma que podeu apreciar a la fotografia és, en aquest cas, de Casa moner. A nosaltres ens encanta per la seva textura i el sabor autèntic dels seus ingredients.

Us animem a provar-lo, salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario