martes, 17 de diciembre de 2013

Beneficis de la taronja

Avui us parlarem de fruites, per seguir amb la dinàmica d'ahir. En concret, parlarem de la taronja, una fruita molt saborosa i amb una varietat de propietats molt beneficioses per a la nostra salut. Si prenem una taronja al dia podem millorar una miqueta la nostra qualitat de vida. Vegem quins són aquests beneficis.

tarongesBé, per a començar, i tenint en compte les baixes temperatures que patim aquests dies (i les que vindran), hem de dir que l'alt contingut en vitamina C de la taronja reforça el nostre sistema inmunològic i ens defensa de refredats i grips. Per tant, augmenta la nostra resistència a les infeccions. D'altra banda, el sodi, potassi i magnesi que porta la taronja ens enforteixen els músculs i prevenen rampes. Al tenir fòsfor, millora la nostra memòria. També ajuda amb l'estrès i el nerviosisme, prevé el càncer d'estòmac i de pell, cura llagues a la boca i genives, evita l'envelliment i, entre altres beneficis, ajuda a anivellar la pressió arterial.


Bé, veiem que menjar una taronja al dia, o beure-la en sucs naturals (recordem evitar el consum de sucre blanc en la mesura del possible) ens aporta molts beneficis per a la salut. 

Llavors, a què esperem per incorporar-la a la nostra dieta diària?

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario