miércoles, 11 de diciembre de 2013

Quiche, què és?

Molts n'haurem sentit a parlar ja que està de moda i agrada a força gent. Però coneixem els seus origens? Avui els descobrirem!

Quiche de boletsSegons Wikipedia, una quiche és el següent:

"En gastronomía, una quiche (IPA: [ki:ʃ]) es un tipo de tarta salada derivada de la cocina francesa (quiche lorraine). Se elabora principalmente con una preparación de huevos batidos y crema de leche fresca y espesa (denominada migaine), mezclada con verduras cortadas, y/o productos cárnicos (bacon, jamón en tacos), con la que se rellena un molde de masa quebrada. Se cocina al horno hasta que la salsa de huevo cuaje. La posibilidad de incluir otros alimentos en la elaboración del relleno permite que haya innumerables recetas con carne, vegetales (tales como apio, pimientos, cebollas, puerros, etc.) y quesos diversos."

Tot això sona suculent, no? 

En aquesta descripció veiem molts ingredients i tots ells naturals. La quiche tradicional és la lorraine, però amb l'evolució d'aquesta recepta han anat sorgint moltes altres varietats que han aportat el seu toc especial a un plat molt reconegut arreu del món. 

Nosaltres l'altre dia vam provar la Quiche de bolets de Casa moner i vam quedar meravellats amb la seva textura, el seu sabor i en com ens va sentar.

Recomanació des del blog Midori! Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario