lunes, 18 de noviembre de 2013

Petits plaers sans

El que avui volem introduir és la costum de incloure petits capricis a la nostra dieta, sigui quina sigui, sempre i quan siguin naturals, ja que els greixos i els sucres no els podem suprimir però almenys evitem conservants, colorants i tot el que sigui artificial o perjudicial pel nostre cos.
Pastís de formatge

Un cop dit això, si ens cuidem amb una dieta sana i equilibrada, rica en vitamines i vegetals, acompanyada per proteïnes, hidrats, una mica de greixos... de tant en quant ens podem permetre un bon plaer, natural i deliciós, com és una porció de pastís, una mica de xocolata, un bombó, etc.

El que veiem a la fotografia és una porció d'un pastís de formatge amb aranyons, que podem trobar a Casa Moner, a Girona.

Sempre hem de procurar saber el que mengem, buscar les coses naturals i beneficioses pel nostre cos i intentar cuidar-nos en la mesura que poguem. Evitem ingerir aliments o begudes que no ens vagin bé per la salut, cuidem-nos veritablement, encara que sempre ho diem però moltes vegades no ho complim.

Salut a tots i a totes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario