jueves, 28 de noviembre de 2013

El pa de chia, molt beneficiós

Es tracta d'un pa elaborat amb farina de kamut, del qual ja varem parlar fa poc, llevat mare, sal marina i iogurt ecològic.

Pa de chiaLes llavors de chia són conegudes per ser un aliment molt complet.

Les investigacions recents confirmen les propietats saludables de les llavors de chia. Destaquen per tenir un alt contingut en olis saludables, però també és coneguda per ser una font d'altres nutrients de molta importància per a la nostra salut, com ara antioxidants, proteïnes, vitamines, aminoàcids, minerals i fibra. Podem afegir que les llavors de la chia són un aliment molt complet, i que per tant, actualment són consumides com a complement alimentici arreu del món.

Entre d'altres, les seves propietats són que té un 100% més de fibra que qualsevol cereal en fulla, que té un 500% més de calci que la llet, que té un 200% més de ferro que els espinacs, que té un efecte saciant (emplena), que té més antioxidants que els nabius, que aporta tots els aminoàcids essencials, és el vegetal amb més continguts de Omega-3 o que té un 700% més d'Omega-3 que el salmó de l'atlàntic.

Aquestes dades són molt sorprenents i deixen el pa de chia en un molt bon lloc si voleu consumir un producte natural i saludable, amb grans beneficis potencials per al vostre cos.

Salut!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario